Welkom bij Borgdorff Verzekeringen B.V.

Op onze website vind je alle informatie over onze dienstverlening.

Wil je advies of bemiddeling op het gebied van particuliere of zakelijke verzekeringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Borgdorff Verzekeringen B.V. in Wateringen adviseert al meer dan 50 jaar in:

  • Verzekeringen
  • Vermogen
  • Hypotheken (hiervoor kun je terecht bij onze collega’s van De Hypotheekshop Westland).

Ook adviseren wij graag over de verzekeringen voor jouw Vereniging van Eigenaren. Wij binden ons niet aan één verzekeraar, maar vergelijken welke maatschappij in jouw situatie passend is. Wij doen zaken met een breed scala aan verzekeraars. Als onafhankelijk adviseur is ons kantoor aangesloten bij de branchevereniging Adfiz, www.adfiz.nl.

Onze adviseurs bekijken altijd welke instelling het aantrekkelijkste aanbod voor je heeft, maar daar houdt onze dienstverlening niet mee op. Er kan namelijk een moment komen dat je een beroep moet doen op de door jou afgesloten verzekering. Ook dan staan wij voor je klaar. Wij zorgen voor een snelle en adequate schade-afhandeling. Vanzelfsprekend nemen wij alle administratieve rompslomp uit handen. Daarnaast houden wij je tijdens de looptijd van de verzekering op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen die voor jou interessant zijn.

Wij maken je in onze dienstenwijzer helder wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Bij Borgdorff Verzekeringen doen we er alles aan om jouw privacy te waarborgen. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben wij ons Privacy Statement bijgewerkt.

 

Kvk 27236490 | WFTnr. 12006805