Welkom bij Borgdorff Verzekeringen B.V.

Op onze website vindt u alle informatie over onze dienstverlening.

Wilt u advies of bemiddeling op het gebied van particuliere of zakelijke verzekeringen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Borgdorff Verzekeringen B.V. in Wateringen adviseert al meer dan 50 jaar in:

  • Verzekeringen
  • Vermogen
  • Pensioen
  • Hypotheken (hiervoor kunt u terecht bij onze collega’s van De Hypotheekshop Westland te Wateringen).

Ook adviseren wij graag over de verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren. Wij binden ons niet aan één verzekeraar, maar vergelijken welke maatschappij in uw situatie passend is. Wij doen zaken met een breed scala aan verzekeraars. Als onafhankelijk adviseur is ons kantoor aangesloten bij de branchevereniging Adfiz, www.adfiz.nl.

Onze adviseurs bekijken altijd welke instelling het aantrekkelijkste aanbod voor u heeft, maar daar houdt onze dienstverlening niet mee op. Er kan namelijk een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij zorgen voor een snelle en adequate schade-afhandeling. Vanzelfsprekend nemen wij alle administratieve rompslomp uit handen. Daarnaast houden wij u tijdens de looptijd van de verzekering op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen die voor u interessant zijn.

Wij maken u in onze dienstenwijzer helder wat u van onze dienstverlening mag verwachten. Bij Borgdorff Verzekeringen doen we er alles aan om uw privacy te waarborgen. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben wij ons Privacy Statement bijgewerkt.

 

Kvk 27236490 | WFTnr. 12006805